Pages

Subscribe:

16 Ağustos 2012 Perşembe

Sedef Bonfile Tarifi


MALZEMELER
4 parça  bonfile
200 gr. haslanmis fasulye
150 gr. margarin
2 çorba kasigi  un
300 gr. süt
1 çay kasigi tuz
1 çay kasigi hindistan cevizi
YAPILIŞI
Bonfileleri kus yuvasi seklinde izgarada pisirin. Besamel sos için kizgin
yaga unu ilave edip kavurun. Bu islem bitince üzerine süt, karabiber, tuz
ve hindistan cevizini de ekleyip bir müddet daha pisirin. Sonra kus yuvasi
bonfilelerin içine haslanmis fasulyeyi yerlestirerek, besamel sosunu ilave
edin. Yesil fistik, domates ve biberle süsleyerek servise sunun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız